Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért Arteggo-t ?

1. Hazai vállalat hazai munkaerővel
Hazai gyártású termék választásával véded a magyar munkahelyeket. Magyarországra fizetjük az adókat, a járulékokat, és a profitot is itt forgatjuk vissza vállalkozásunkba.

2. Csúcstechnikás géppark a Bányai Bútorok üzemében
Az Arteggo konyhabútorok és fürdőszobabútorok a Bányai Bútorok üzemében készülnek.Számítógép vezérelt géppark garantálja a milliméter pontos megmunkálást és a tökéletes felületi minőséget.

3. Innováció felsőfokon

A konyha- és fürdőszoba modellek fejlesztésében, a Bányai Bútorok több éves tapasztalata tükröződik.

4. Tökéletes felszereltség
A bútorokba beépített szerelvényeket vezető vasalatgyártóktól szerezzük be. Opcióként választható a teljes szekrénymélységet kihasználó, 100%-ig kihúzható, fékezett záródású fiókrendszer. A fiókmechanikának görgői műanyag helyett, edzett fémgolyókon futnak. A mechanika biztosítja a csendes, zökkenőmentes fiókmozgást.
Az ajtópántok szintén fékezett záródású mechanikával vannak ellátva, és segítségükkel az ajtók 110 fokos szögben nyithatóak.

A szekrénytest első élei ABS -el vannak lefedve.Ez az élzárás jobban védi a bútort a napi használatból adódó sérülésektől.

Az alsó elemek masszív, állítható lábakon állnak, így könnyen vízszintbe állítható a konyhabútor. A bútor alatti lábléc hézagtakarásként szolgál, és megakadályozza, hogy a szennyeződés kerüljön a bútor alá.

5. Bútorait, szakembereink a legnagyobb odafigyeléssel készítik Önnek
A vákuumfóliázott frontjainkat borítás előtt egyenként megcsiszoljuk, így egy sima felületet kapunk. Az egyenletes felszínen, a fólia tapadása 100%-os lesz.A végeredmény magáért beszél,  fóliás bútorelemeink tökéletes látványt nyújtanak.