Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arteggo-ról

Arteggo történet

A hazai konyha- és fürdőszobabútor gyártás egyik legismertebb neve a Bányai Bútorok. A 35 éves múltra visszatekintő bútorgyár 2011-ben új márka, az Arteggo bevezetése mellett döntött. Elsőként új konyhaprogrammal jelent meg a piacon, majd 2012-ben bemutatta új fürdőszobabútor programját. Igyekszik igazodni a piac igényeihez, figyelembe venni vásárlói folyamatosan vátozó igényeit. Az Arteggo konyhabútorokkal és fürdőszobabútorokkal új dimenziót nyitott a magyar bútorgyártásban. A minden funkcióval tökéletesen felszerelt bútorok minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek. A bő elemválaszték biztosítja ,hogy egy egyedi, méretre gyártott Arteggo konyha és fürdőszobabútor kerüljön az Ön lakásába. Az Arteggo ideális választás, amennyiben kisebb költségvetésből szeretné berendezni, tökéletesen működő konyháját, fürdőszobáját. A hosszú élettartamot, a Bányai Bútorok sok éves gyártói és fejlesztői tapasztalata garantálja.

Naprakész Design mindenkinek

Folyamatosan figyeljük a nyugat európai trendeket. Tervezőcsapatunk a legújabb irányzatoknak megfelelően alakítja ki az elemválasztékot. Az Arteggo konyhabútorok és fürdőszobabútorok modern darabjai mellett a klasszikus stílus kedvelőire is gondoltunk.

Közel mindenkihez


Célunk, hogy az ország bármely pontján elérhetőek legyünk. Ezért kereskedői hálózatunkat, folyamatosan bővítjük, ahol vásárlóink megnézhetik, megérinthetik és kipróbálhatják az Arteggo bútorokat. Viszonteladóinknál tapasztalt tervezők várják az Arteggo vásárlókat, hogy egy esztétikusan összeállított, jól használható konyhabútor és fürdőszobabútor kerüljön a lakásukba.