Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arteggo Palladium 3D

2011.09.28

palladium32v_600.jpgNagy terek mestere

Bútor színe: natúr tölgy-magasfényű fekete
Munkalap és hátfal:Corian® Sonora


Loftlakások berendezésekor, méretben olyan konyhabútort kell választanunk, ami nem veszik el a térben. A lofthoz a minimál és a természetes stílus áll közel. Ennek jegyében terveztük a Palladium Arteggo konyhabútort. Az egységes sima felületet megtöri a  hivalkodó gyémántfekete akryfront.

Az acrylból készült magasfényű ajtólapokat a színtartósság és a vízlepergető tulajdonság jellemzi. Egy puha rongy segítségével egyszerűen és karcmentesen takarítható. A konyhabútor ajtói és fióklapjai fogantyú nélkül is készülhetnek, ezzel is erősítve az egyszerű, letisztult formavilágot. Ekkor a fiókok és ajtók, nyomásra nyílnak. Amennyiben mégis ragaszkodunk a fogantyúhoz, választhajuk az ajtólapok éleibe sülyesztett fogantyúsínt, mely szinte láthatatlanul siklik végig a frontok felső peremein. Az alsó és felső elemsor között kialakított Corian rekeszekből praktikus rakodóhelyek alakultak ki. A munkapult Corianból készült, ami összetétele által biztosítja számunkra a könnyű tisztántarthatóságot. A Corianról bővebben tájokozódhatsz a következő Corian oldalon.

Az Arteggo Palladium számtalan variációban és közel 20 féle színben rendelhető
Gyere el bemutatótermeink egyikébe és tervezőink segítenek testet ölteni elképzeléseidnek! Az ajánlat és a látványterv elkészítése díjmentes.

További képekért klikkelj a fotóra.